Zeep houtskool & citroen-eucalyptus
Bio

Zeep houtskool & citroen-eucalyptus

Jouw blokje Amanprana Fair Trade zeep gemaakt van kokosolie maakt een gezin gelukkig op de Solomon eilanden. Help de Amanprana-Solomon-Niulife missie voort te zetten. Jouw aankoop geeft zin aan vele levens, geeft gezinnen een inkomen en maakt mensen gelukkig. Hartelijk dank!

Fair Trade zeep van Amanprana is handgemaakte zeep van extra vierge kokosolie met houtskool en citroen eucalyptus.

De zeep van Amanprana wordt gemaakt van de meest Fair Trade kokosolie. Met het kopen van dit blokje zeep steun je het Amanprana-Niulife-Solomon kokosolie project. 

Daarnaast is deze zeep een weldaad voor je lichaam. De biologische kokosolie die met de hand geperst wordt zorgt voor een milde reiniging van de huid. De houtskool zorgt dan weer voor een diepe reiniging van de poriën. De citroen en eucalyptus zorgen voor een lekkere geur en zachte huid.

Je gebruikt een blok zeep i.p.v. douchegel, die vaak in plastiek flessen zit. Doordat de Fair Trade zeep van Amanprana gemaakt wordt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten is het gebruiken van deze zeep niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je eigen lichaam.

Ga je op reis of sporten en wil je je eigen zeep meenemen? Er zijn talloze oplossingen om je blokje zeep zowel droog als nat mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een tinnen zeepbakje.

INGREDIËNTEN (INCI): Saponified oil of Cocos nucifera (Coconut)*F, Aqua (water), Sodium chloride (Salt), Charcoal + Super-fatted with oil of Cocos nucifera (Coconut)*F, Eucalyptus citriodora (lemon-scented gum tree)* Essential Oil

*=Bio, F=Fair Trade, Extra Virgin Coconut Oil

Heeft u een vraag? Mail ons: info@mannavita.be