Mariene magnesium + calcium  platinum

Mariene magnesium + calcium platinum

010371

Draagt bij tot: een normale geestelijke functie, waaronder de stressbestendigheid (magnesium, vit B6) - het energieleverend metabolisme (magnesium, calcium, vit B6) - de afname van vermoeidheid (magnesium, vit B6) - een normale werking van de spieren (magnesium, calcium) - het behoud van normale botten en tanden (magnesium, calcium)

De mineralen magnesium en calcium dragen in synergie bij tot heel wat elementaire lichaamsfuncties, waaronder de energieproductie, de ontspanning van lichaam en geest en de optimale functie van spieren en botten. Bij een drukke levensstijl en/of een westerse voeding kan het soms aangewezen zijn beide mineralen aan te vullen. Omdat de opneembaarheid van magnesium en calcium hierbij cruciaal zijn, voert Mariene MAGNESIUM + CALCIUM PLATINUM van Mannavital deze mineralen aan via bioactieve, uit gezuiverde zeewater gewonnen magnesium en via de calciumrijke zee-alg lithothamnium. Zeer belangrijk: deze magnesium en calcium zitten niet geïsoleerd, maar in synergie met andere mineralen en sporenelementen van zeewater.

  • ze bevat de optimale combinatie van 2 elementaire mineralen, in synergie met de andere mineralen en sporenelementen van de zee
  • deze worden aangeleverd door zeer goed opneembare en duurzame vormen (geen magnesiumoxide, noch anorganische calciumcarbonaat)
  • 2 capsules per dag voeren liefst 100% van de aanbevolen hoeveelheid magnesium aan
  • Bevat ter ondersteuning van de werking van magnesium ook bio-actieve vitamine B6

’s middags en ’s avonds een capsule met een glas water innemen tijdens de maaltijden.

Actieve ingrediënten per 2 V-capsules:

-          375 mg Magnesium (100% RI*), aangevoerd door 1136 mg Aquamin magnesium® (33% magnesium o.v.v. magnesiumhydroxide)
-          120 mg Calcium (15% RI*), aangevoerd door 375 mg Aquamin® (Lithothamnium calcareum, met 32% calcium o.v.v. van organische calciumcarbonaat
-          6 mg vitamine B6 (429% RI*), aangevoerd door pyridoxal-5’-fosfaat

*RI = Referentie-inname

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Vegan

Heeft u een vraag? Mail ons: info@mannavita.be